dimecres, 27 de juliol del 2011

Final de Catalunya a Badalona i Camarles

Els dies 4 i 5 de juny, es va disputar, a Badalona, el Campionat de Catalunya amb la participació de 21 clubs: Alcanar, Amposta, Blanes, Can Parellada, Cervera, Costa Brava-Blanes, Deltebre, Els Alfacs, Els Magraners, Gornal, l’Alcalaten, l’Ametlla de Mar, Maçanet, Mataró, Santa Bàrbara, Tortosa, Two&Two de Valls, Ulldecona, Valls, Vilobí i Badalona.


Vam anar a competir amb dos equips i un grup. Amb els equips júnior i sènior vam quedar a meitat de la taula classificatòria, però la sorpresa va venir al grup categoria júnior, on les nostres atletes, Cinta Ferré, Montse Ollés, Pili Ollés, Paula Baila, Judith Colom, Nuria Brau, Cinta Muria (sustituint Mireia Arasa), Alba Ceprià, Zaira Cruz, i Joana Làzaro (sustituint Judith Zaragoza) i es van proclamar subcampiones de Catalunya.


I, per acabar els campionats, els dies 18 i 19 de juny i a la veïna població de Camarles, la Federació Catalana de Twirling va organitzar el Campionat de Base i 2a divisió, amb la participació de molts clubs de tota Catalunya juntament amb el nostre. Els resultats van ser discrets per a les nostres atletes, vam acusar la quantitat de competicions fetes fins el moment.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada